Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se jučer u Zagrebu za dvije kvalifikacijske utakmice protiv Cipra i Slovačke, a utakmice možete gledati na Novoj TV i gol.hr-u.

Vatreni do srijede treniraju u Zagrebu, a u četvrtak putuju na Cipar na dvoboj u kojem bi sve osim tri boda bio neuspjeh.

Danas je u Zagrebu održan razgovor s novinarima, a pričali su Joško Gvardiol i debitant Kristijan Jakić.

Prvo je počeo stoper Leipziga.

– Što se tiče gostovanja na Cipru, danas u nogometu više ništa ne ide tako jednostavno i gdje god da dođeš, moraš se dosta namučiti. Očekuje nas teška utakmica, moramo biti na pravom nivou i ako ćemo biti takvi, ne bi trebalo biti nikakvih problema – rekao je Gvardiol pa prokomentirao trend bundesligaša u reprezentaciji Hrvatske, koja ima igrače Bayerna, Hoffenheima, Stuttgarta, Leipziga…

– Komentirao sam s Kramarićem to što sve više i više igrača imamo u Njemačkoj i to samo pokazuje koliku kvalitetu ima Hrvatska – dodao je bivši igrač Dinama.

U DINAMU TO NIJE OSJETIO

– Život mi se promijenio u smislu što sam samo otišao od kuće. Pune tribine nisam osjetio u Dinamu, a to je jedan vjetar u leđa koji puno znači kad se igra kod kuće. Jako sam zadovoljan što se tiče Leipziga i nadam se da ćemo biti uspješni ove sezone iako nismo dobro startali, ali ima vremena. Još je rano -zaključio je Gvardiol.

Nakon njega riječ je preuzeo Kristijan Jakić.

– Neopisiv je osjećaj biti reprezentativac, pogledati sva ta lica koja igraju na tako visokoj razini. Čast mi je biti ovdje – rekao je Jakić pa dodao:

– Pričao sam s izbornikom, rekao mi je da sam ovdje zbog svog rada i zalaganja u posljednje dvije ili tri sezone. Nismo pričali o tome hoću li debitirati. Na meni je da radim, ponašam se pristojno i iskoristim priliku ako ona dođe.

Bild.ba

Previous article“Kraljice šoka” počinju borbu za EURO 2022.
Next articleDobra fora! Serie A iskoristila Pjacu kako bi se našalila s padom društvenih mreža