Kik boks reprezentacija Bih nastupit će na Svjetskom prvenstvu za seniore koje će biti održano od 15. do 24. listopada u Italiji i Europskom prvenstvu za juniore i kadete koje će biti održano od 5. do 14. studenog u Crnoj Gori.

Tim povodom klubovi iz Kantona Sarajevo „Gazija“, „Ilidža“, Taekyon“ i „Gladijator“ krenuli su s pripremama i zajedničkim treninzima kako bi ostvarili što bolji rezultat.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i otežano okupljanje klubovi će na ovaj način pokušati što spremniji dočekati nove izazove.

Trener Nermin Bašović naveo je da su reprezentativci BiH u matičnim klubovima završili temeljni dio svojih priprema, a ovakva zajednička okupljanja koriste za dodatnu razmjenu iskustava i motivaciju za postizanjem vrhunskih rezultata.

-Imamo jako dobar i juniorski i seniorski tim reprezentativaca koji je već od 3. do 5. rujna ove godine sudjelovao na Balkanskom prvenstvu u Skoplju gdje su ostvarili odlične rezultate osvojivši ukupno 24 medalje. U subotu, 25. rujna, imaju novi test – sudjelovanje na međunarodnom natjecanju „Balkan Open“ u Tešnju, koji okuplja veliki broj kvalitetnih natjecatelja – kazao je Bašović.

Reprezentativci BiH koji dolaze iz Kantona Sarajevo su Namik Agović, Mirza Mujanović, Rijad Okerić, Ermin Hadžajlija, Albert Ugrinčić, Nurdžihan Velagić, Wael Mejri, Rasim Bašić, Snjin Alihodžić, Nuh Hebibović, Rijad Kasapović, Faris Aljić, Faris Svraka i Tarik Okerić, a sve njih uskoro očekuje borba za nove medalje, priopćeno je.

Bild.ba

Previous articleNASTAVAK KRIZE Barca ponovno kriminalno loša, izvukli su bod
Next articleSportski direktor Hajduka iznenađen u restoranu kada je htio platiti račun