Jerko Matulić je 31-godišnji bivši rukometni reprezentativac Hrvatske, a široj javnosti poznatiji je kao novi dečko Sandre Perković.

Bivši igrač PPD Zagreba, Chamberija, Nantesa, Azoty-Puławyja i Wisle ima i 35 nastupa za hrvatsku reprezentaciju s kojom je bio na Svjetskom prvenstvu 2017. godine. S juniorskom reprezentacijom je osvojio zlato na Svjetskom prvenstvu, a sada je napravio veliki zaokret u karijeri. Matulić je postao nogometaš, ali nije odustao ni od rukometne karijere. Prošao je pripreme s RK Rvacka iz Livna koji se natječe u Prvoj ligi FBiH – Jug.

”Pitanje! Probajte pogoditi u komentarima. U klub je stigao novi igrač i ima inicijale kao Michael Jordan (M.J). Livak je, a najbolje se snalazi na desnom krilu. Ima 31 godinu i pet mjeseci. Odbio je Hajduk, a to mu ne ide u prilog. Visok je 187 cm (Wikipedia), a mislimo da je i viši. Težak 86 kg (opet Wikipedia). Igrao je po Hrvatskoj, Poljskoj, Francuskoj i ima nastupe za reprezentaciju”, riječi su kojima ga je predstavio njegov novi klub, NK Postira Sardi s Brača.

Bild.ba

Previous articleSjajni branič PSG-a odabrao Pariz zbog muslimana
Next articleKapetan Sarajeva dobio udarac u tunelu stadiona u Banjoj Luci?