U spomen na velikog čovjeka, divnog prijatelja, trenera i istinskog ljubitelja tenisa, u Posušju je u organizaciji Tenis akademije Sportland i SC ”Adeo” protekli vikend odigran Memorijal „Vito Ćorić“.

Na tradicionalnom Festivalu tenisa nastupilo je preko 90 mladih tenisača i tenisačica iz teniskih škola: Široki Brijeg, Sarajevo, Ljubuski, Mostar, Posušje, Međugorje, Bugojno, Uskoplje i Trebinje. Natjecalo se u čak pet kategorija i svi su bili pobjednici. Prema riječima organizatora, cilj ovakvog projekta je poticanje djece na bavljenje sportom i na brigu o svom zdravlju.

Rezultati:

Crveni tenis

Dečki

1. Petar Dodig 2. Josip Dodig 3. Marko Tomić/Petar Lončar

Cure

1. Barbara Pehar 2. Milica Musa 3. Karla Galić/ Bruna Mandić

Crveno-narančasti

1. Iva Ivanković 2. Anđela Galić 3. Mara Ivanković

Narančasti tenis

Dečki

1. Kvesić David 2. Vlaho Nikola 3. Petrović Karlo/Dodig Petar

Cure

1. Sulaver Natalija 2. Čuljak Mirta 3. Ćuze Nikolina/Bokšić Klara

Utješni: 1. Mirjana Krezić 2. Uma Karabegović

Zeleni tenis

Dečki 1. Faris Juklo 2. Ćoric Jure 3. Sabljić Julijan/ Tomić Matej

Utješni: 1. Zovko Gabrijel 2. Sabljić Antonio

Cure 1. Iman Vejzović 2. Pihljak Iris 3. Begić Petra/Uma Hasanagić

Utješni 1. Uma Karabegović 2. Misir Josipa ‘

– Jako smo sretni i ponosni što smo mogli na ovaj način izraziti poštovanje i zahvalnost pokojnom Viti Čoriću za sve što je dao svima u našoj teniskoj obitelji. Zahvaljujemo našim sportskim prijateljima na jednom divnom teniskom vikendu i veselimo se sljedećem vikendu kada nas očekuje Junior Cup – rekla je Mara Zovko, predsjednica Tenis akademije Sportland BiH.

Ovaj projekt podržale su i brojne tvrtke: JP Elektroprivreda HZHB, Mepas, Lukas Nakić TP, Kamir. Sportland akademija održava teniske treninge kroz razne programe (igraonica, tenis škola, teen tenis, play and fun itd.) na terenima sportskog centara Adeo u Posušju i TC Njivice u Širokom Brijegu. Sportski centar “Adeo” nastavlja s promocijom sporta u Posušju, kako svakodnevnom ponudom teniskih i nogometnih terena tako i organizacijom raznih događaja.

Bild.ba

Previous articleCurryjev troznamenkasti rekord ubačenih trica zaredom srušio euroligaški igrač
Next articleKinološko-lovni kup u Grudama