Roberto Soldić borit će se protiv Mameda Khalidova, objavio je KSW. Bit će to veliki superfight u najjačoj europskoj MMA organizaciji između Soldića, prvaka u velteru, i prvaka srednje kategorije Khalidova.

– Sada je službeno! Khalidov i Soldić borit će se za pojas u srednjoj kategoriji. Provjerite 23. listopada kojeg će se datuma dogoditi ova povijesna superborba – objavio je KSW.

Podsjetimo, nakon što je Soldić nedavno tehničkim nokautom svladao Čeha Patrika Kincla, preskočio je ogradu i prišao Khalidovu. Zagrlio je legendu KSW-a i razgovarali su cijelu minutu.

– Izuzetno poštujem Mameda, mnogi od nas mlađih boraca počeli su se baviti MMA-em zbog njega. Rekao sam mu da se idemo boriti, trebam novac. Obitelj, znate… A onda, pobijedio ja tebe ili ti mene, idemo na revanš i tu je još novca – nasmijao se iskreni 26-godišnjak iz Viteza, prenosi Index.hr.

Voditelj programa tada je pozvao 15 godina starijeg poljskog borca u kavez da kaže što je odgovorio Soldiću.

– Ta borba je neizbježna. Ja sam spreman u svakom trenutku. Za mene je velika čast boriti se s takvim šampionom. Dogovorite tu borbu – rekao je Khalidov, koji je u profesionalnoj karijeri ostvario 35 pobjeda, sedam poraza i dva neodlučena meča.

Bild.ba

Previous article23-godišnji Slovenac je najbolji biciklist svijeta
Next articleOdbojkašice Mostara u polufinalu Kupa FBiH